CARWRAPPING – AUTO WRAPPEN

auto wrappen - carwrapping
Auto wrappen - Carwrapping - Sedan
Auto wrappen - Carwrapping - Sedan - limousine
Auto wrappen - Carwrapping - Luxury

MOGELIJKHEDEN

Je maakt door middel van een Carwrapping – Auto Wrappen je auto persoonlijk. Een eigen indentiteit. Volledige kleurverandering of door middel van matt, satein of juist extra glans krijgt de auto een unieke uitstraling. Tevens is ieder gewrapt deel optimaal beschermd tegen krassen of steenslag. Na het verwijderen van de wrap is de auto nog in nieuwstaat waardoor de maximale verkoop prijs haalbaar is.

Standaard

De geadverteerde prijzen zijn een volledige wrap van de buitenkant van de auto. Maar bij NEXT MOVE is alles mogelijk. Denk hierbij aan de deur stylen, kofferbak randen, motorkap randen of delen van het interieur. (AUTO WRAPPEN / CARWRAPPING AND MORE)
Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!

Wij blinken uit in:

 • Wij werken met folie van 3M en Avery Dennison.
 • Temperatuur bestendigheid -40 t/m +100 °C
 • De folie is weer-en UV bestendig.
 • Wassen kan met de hand of in de wasstraat.
 • Een auto wrappen kost gemiddeld 4 tot 7 dagen.
 • De folie beschermd de lak tegen steenslag en krasjes.

Service & Garantie

 • 3 jaar garantie op montage
 • Gratis leenauto
 • Review score 9,8 gemiddeld
 • 100% van onze klanten beveelt ons aan
 • Onderdelen worden afzonderlijk gewrapt
 • Haal-en breng service
RECENTE PROJECTEN
Range rover Carwrapping - Auto wrappen
MEER PROJECTEN

AUTO WRAPPEN COMBINEREN MET:

REMKLAUWEN SPUITEN OF COATEN

Maak je auto af door je velgen & remklauwen te laten spuiten met een 2 componenten lak. Ook het herstellen van schade aan je velgen kunnen wij verzorgen voor je. Elke kleur is mogelijk. Extra customizing is ook mogelijk. Je kan het zelf bepalen. De werkzaamheden worden verricht in onze BOVAG gecertificeerde werkplaats door gediplomeerde monteurs en spuiters.

Remklauwen of velgen spuiten

AUTOGORDEL VERVANGEN

Exclusieve uitstraling in het interieur door middel van je autogordels in kleur of gewoon vervangen omdat je gordel beschadigd is. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van autogordels. NEXT MOVE maakt alles mogelijk. Wij gebruiken gecertificeerden autogordels. De beste kwaliteit.

Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!
Autogordel vervangen

STERRENHEMEL

Next Move maakt sterrenhemel mogelijk in iedere auto. de luxe features van een Rolls Royce beleven maar je auto is van een ander merk? dan heeft Next Move een voordelige oplossing voor je. Rolls-Royce is het merk met de duurst geproduceerde optie’s. Alleen de sterrenhemel kost al een kleine honderd duizend euro. Om toch deze luxe (interieur) uitstraling te krijgen in je eigen auto hebben wij de Rolls Royce sterrenhemel nagebootst.
Sterrenhemel plaatsen

UITLAAT SYSTEEM


Er zijn verschillende mogelijkheden voor het creëren van een beter, harder of mooier geluid. Jouw auto krijgt het geluid wat hij verdiend. Voor minimale geld bedragen kunnen bijvoorbeeld dempers worden verwijderd of leeg gemaakt worden. Ook kunnen we werken met kleppen systemen met een afstandsbediening of automatisch met vacuüm.
Uitlaat systemen

WAT IS NOG MEER MOGELIJK?

> BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

AFSPRAAK MAKEN