Auto wrappen

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

Met carwrapping , ook wel auto Auto wrappen genoemd, breng je een grote verandering aan je auto. Eigenlijk een compleet eigen identiteit. Het maakt je auto erg persoonlijk. Wrapping folie heb je in verschillende structuren mat, satijn of juist extra glans. Je geeft niet alleen een unieke uitstraling maar je auto is ook nog eens perfect beschermd. Wanneer je de wrap verwijderd na enkele jaren is je auto nog in dezelfde conditie lak als voor de montage. Hij blijft dus letterlijk in nieuwstaat. Hierdoor is de optimale verkoop prijs haalbaar.

De prijzen waarmee wij adverteren is het hele lakwerk aan de buitenkant van het voertuig. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk meer te wrappen. Bijvoorbeeld deur stylen, kofferbak randen, motorkap randen of delen van het interieur. Heel ons team is gespecialiseerd en bevoegd met de juiste opleidingen. Al onze wrap installers hebben hun certificaten en onze monteurs zijn minimaal niveau 4 Autotechnicus afgestudeerd voor de demontage en montage. Wij werken enkel en alleen met goede materialen om de pefecte service en garantie te kunnen geven. Carwrapping en customizing kan je aan onze specialisten overlaten.

Met een folie van NEXT MOVE is je auto beschermd tegen schaafplekken, steenslag, uv-straling en andere weersinvloeden. Verder is het nog mogelijk om met onze CARPRO keramische – Glascoating je wrap nog beter te beschermen en te zorgen dat je auto altijd perfect voor de dag komt. Wij zijn officieel installer van CARPRO proffecional. Bekijk onze pagina ”glascoating” voor een uitgebreide uitleg.

Maatwerk design

Wil jij je volledig eigen design op je auto of voertuig? Wij maken het mogelijk een volledig gepersonaliseerd ontwerp te maken. Met onze designers en grafisch ontwerper halen jullie gezamelijk het uiterste uit de kan. Je kan ook een eigen voorbeeld aanleveren die wij vervolgens op je auto zullen wrappen. Samen met jou kunnen we het ontwerp visualiseren op een ontwerptekening of 3D-render. Door middel van onze professionele ontwerpprogramma’s, printers en snijmachines zorgen wij voor een optimaal resultaat. Bekijk hiernaast ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Ga voor kwaliteit

Vrijblijvende offerte aanvragen

auto wrappen
Uitvoering van uw auto

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten