SEATBELT COLOUR CHANGE

AUTOGORDEL VERVANGEN

Exclusieve uitstraling in het interieur door middel van je autogordels in kleur of gewoon vervangen omdat je gordel beschadigd is. WIj zijn gespecialiseerd in het vervangen van autogordels. NEXT MOVE maakt alles mogelijk. Wij gebruiken gecertificeerden autogordels. De beste kwaliteit.

Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!
(AUTO WRAPPEN / CARWRAPPING AND MORE)

Beschadigde autogordels

Een beschadigde autogordel zorgt voor APK afkeur.
Natuurlijk zonde om dan het complete mechanisme te vervangen. NEXT MOVE biedt de oplossing door het mechanisme te voorzien van nieuwe onbeschadigde gordels in diverse kleuren.

 

COMBINATIE – REMKLAUWEN SPUITEN MET GORDELS IN DEZELFDE KLEUR

Naast het spuiten van remklauwen kan je bij Next Move terecht voor veel meer diensten die betrekking hebben tot auto customizations. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een combipakket. Dit pakket bestaat uit het spuiten van remklauwen en het vervangen van jouw standaard autogordel. Zo kan je jouw remklauwen rood spuiten en dit combineren met rode gordels in jouw auto! Dit geeft jouw auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van een auto.

IN WELKE KLEUREN KAN IK REMKLAUWEN LATEN SPUITEN

Remklauwen spuiten kan in elke kleur die je maar wilt. Van rood of oranje en geel tot metallic zilver of goud. Maar pimpelpaars met een zwart randje kan ook. Het is helemaal wat jij als wens hebt om je auto uniek te maken.

Het geeft de auto een persoonlijke look en net dat beetje extra. Voor een volledige metamorfose van het voertuig kun je het remklauwen spuiten combineren met carwrapping en/of Remklauwen in kleur.

Wij hebben meer dan 30 kleuren en soorten gordel banden op voorraad bij elke kleur kunnen wij combineren met de lak voor de remklauwen.

WAT IS NOG MEER MOGELIJK?

> BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

AFSPRAAK MAKEN