Autoruiten blinderen

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

AUTO RUITEN TINTEN OFTEWEL RAMEN BLINDEREN

Het aanbrengen van getinte folie op de autoruiten, bekend onder de noemer ‘ramen blinderen’, is een veelgekozen optie door autobezitters die zowel het esthetisch aspect als de praktische functionaliteit van hun auto willen opwaarderen. Bij autoramen blinderen worden zorgvuldig geselecteerde folies aangebracht, waardoor niet alleen een subtiele of opvallende verandering in het uiterlijk van de auto wordt gecreëerd, maar ook diverse functionele voordelen worden gerealiseerd.

HOOGWAARDIGE BLINDEERFOLIE IN VERSCHILLENDE TINTPERCENTAGES

Het scala aan verschillende tinten is breed, met tintpercentages die beginnen bij 5%, wat een bijna volledige blindering betekent, tot aan een lichtere tint van 50%, die een meer subtiele verduistering biedt maar nog steeds de voordelen van de blinderen levert. Daarnaast hebben wij ook de innovatieve chameleon folie in ons assortiment, die zich onderscheidt door zijn opmerkelijke kleurveranderende effecten, wat je auto een exclusieve en dynamische look geeft.

Bij Next Move zijn we trots op ons divers aanbod van pakketten die ontworpen zijn om aan de specifieke behoeften van verschillende autotypes en klantenwensen te voldoen. Of u nu eigenaar bent van een compacte hatchback, een gestroomlijnde coupé, of u heeft specifieke wensen voor enkel de zijruiten of de achterruit, wij hebben een pakket dat bij u past. Elk van onze pakketten omvat de installatie van hoogwaardige folies die zorgvuldig zijn uitgekozen voor hun duurzaamheid en kwaliteit.

VERMINDER UV STRALING MET ZONWERENDE RAAMFOLIE

De voordelen van het laten blinderen van je autoruiten strekken zich uit verder dan alleen het esthetische. Onze folies zijn ook functioneel, waarbij ze bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen van de zon en de binnentemperatuur van de auto verminderen. Bovendien verhogen ze de privacy binnen je voertuig tegen nieuwsgierige blikken.

Hoewel het blinderen van zij- en achterruiten van een voertuig legaal en gebruikelijk is, staat de wet het blinderen van de voorruit niet toe. Deze regelgeving waarborgt de veiligheid door te verzekeren dat bestuurders een helder en onbelemmerd zicht behouden. Bij Next Move houden we ons strikt aan deze wettelijke voorschriften en adviseren we onze klanten dienovereenkomstig om ervoor te zorgen dat hun auto voldoet aan de geldende verkeerswetten.

VOOR AUTORUITEN BLINDEREN KIES JE VOOR NEXT MOVE

Wij nodigen u uit om te ervaren hoe deze verbeteringen niet alleen de uitstraling van uw voertuig verrijken, maar ook uw rijcomfort en de bescherming van het interieur van uw auto naar een hoger niveau tillen. Next Move is toegewijd aan het leveren van service van topkwaliteit en producten die uw investering waard zijn.

5% TINT RAAMFOLIE

De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt met name toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s waarbij men geen
inkijk van buitenaf wenst.

20% TINT RAAMFOLIE

20% tint

De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint zeer populair is onder personenauto’s. Net zoals de andere tinten is de 20% tint UV- en zonwerend.

35% TINT RAAMFOLIE

35% tint

De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan uw autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kunt u met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen.

50% TINT RAAMFOLIE

50% tint

Geef een donkere twist aan uw auto met de 50% getinte folie. Buitenstaanders kunnen door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht.

CHAMELEON FOLIE

Geef je auto een exclusieve uitstraling met Ultra Chameleon raamfolie. De folie geeft een kameleon-effect door de veranderende kleurverschuivingen bij verschillende kijkhoeken en weersomstandigheden. Lichtdoorlaatbaarheid 70% Warmtewering 80% De folie voldoet volledig aan de wetgeving omtrent getint glas.

Hatchback pakket

3 deurs
v.a. € 150
 • Levenslange garantie
 • A kwaliteit folie
 • Alle tinten mogelijk

Hatchback pakket

5 deurs
v.a. € 195
 • Levenslange garantie
 • A kwaliteit folie
 • Alle tinten mogelijk

Coupe pakket

 
v.a. € 150
 • Levenslange garantie
 • A kwaliteit folie
 • Alle tinten mogelijk

Hatchback pakket

v.a. € 225
 • Levenslange garantie
 • A kwaliteit folie
 • Alle tinten mogelijk

Hatchback pakket

v.a. € 245
 • Levenslange garantie
 • A kwaliteit folie
 • Alle tinten mogelijk

Coupe pakket

v.a. € 275
 • Levenslange garantie
 • A kwaliteit folie
 • Alle tinten mogelijk

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten