Chrome delete

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

Wat is chrome delete?

Het ontchromen van onderdelen zoals dakdragers en raamlijsten kan lastig zijn door de slechte hechting van lak op chroom. Onze speciale chrome delete folie biedt hiervoor de perfecte oplossing. Hiermee kunnen chromen delen worden gewrapped zonder demontage, waardoor beschadigingen worden voorkomen. Met deze methode kunnen we de kleur van alle chromen onderdelen naar wens aanpassen, zonder schade te veroorzaken. Daarnaast is de folie verwijderbaar, waardoor de auto altijd naar de originele staat kan worden teruggebracht.

Ontchromen is meer dan raamlijsten alleen

Bij het overwegen van een Chrome Delete voor je auto bij Next Move, heb je niet alleen de optie om de raamomlijstingen te transformeren. Wij bieden uitgebreide diensten aan waarbij we ook de grille, emblemen en sierlijsten ontchromen. Of je nu kiest voor een geheel zwarte grille om je auto een agressievere uitstraling te geven of de emblemen wilt ontchromen voor een subtiele, monochromatische look, onze ervaren technici zorgen voor een perfecte afwerking. Elk detail wordt nauwkeurig behandeld om jouw voertuig de gewenste uitstraling te geven.

STRIPING

De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke vorm van striping is mogelijk. Denk hier bij aan bijvoorbeeld origineel geleverde auto’s (Edition van mercedes). Ook eigen verzonnen ontwerpen. Elke kleur of vorm maken wij. Wij gaan met je rond de tafel zitten en bedenken en bespreken wat we gaan doen. Door onze investering in de beste plotters (snijmachines) leveren wij de beste en de strakste afwerking. Na een volledige wrap maak je vaak je auto echt exclusief door een striping toe te passen. Volg onze Instagrampagina voor exclusieve mogelijkheden. Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!

WAAROM KIEZEN VOOR NEXT MOVE?

Veelgestelde vragen bij chrome delete

Ja en nee. Chrome delen zoals logo’s kunnen we vaak niet wrappen en zullen we indien mogelijk vervangen voor een zwart exemplaar.

Veelvoorkomende onderdelen die worden behandeld zijn raamomlijstingen, grille, zijspiegels, deurhendels en emblemen.

Wij houden ons precies aan de garantievoorwaarden van de folie leverancier. Dit verschilt per merk en per deel van de auto. We kunnen dit bespreken en zwart op wit documenteren. Je hebt altijd recht op minimaal 2 jaar garantie op montage van ons.

De tijd die nodig is om een auto te ontchromen kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid chroom dat moet worden aangepakt.

Nee, Chrome Delete is niet permanent. Het wordt meestal gedaan met vinyl wrap, die kan worden verwijderd als je besluit terug te keren naar de originele chromen look

Ja zeker, zelfs gratis. Wij hebben in totaal 20 leenauto’s beschikbaar en brengen hiervoor nooit extra kosten in rekening. Het zijn eenvoudige standaard auto’s. Heb je een verzoek voor een speciale leenauto? Dit kan, maar hiervoor brengen wij mogelijk extra kosten in rekening. Het enige vereiste is dat je een rijbewijs hebt.

De kosten voor het ontchromen van sierlijsten van een auto variëren afhankelijk van de hoeveelheid chroom.
Vraag een offerte aan en bescrhijf duidelijk wat u wilt hebben en uw model auto. We komen dan met een scherpe offerte op maat.

Logo's voor en achter

v.a. € 50
  • Mogelijk in alle kleuren

Handgrepen rondom

v.a. € 75
  • Mogelijk in alle kleuren


Spiegel kappen

v.a. € 150
  • Mogelijk in alle kleuren

Grill Incl. logo

v.a. € 250
  • Mogelijk in alle kleuren

Raamlijsten rondom

v.a. € 350
  • Mogelijk in alle kleuren

Dakdragers

v.a. € 350
  • Mogelijk in alle kleuren

Striping

v.a. € 350
  • Mogelijk in alle kleuren

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten