Onze garage

Professionals voor Jouw Prachtige Wagen

Van APK-keuringen tot onderhoud en reparaties. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. 

Onze werkplaats is jouw garantie voor kwaliteitsonderhoud en reparaties. Van APK-keuringen tot onderhoud en reparaties, onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de NEXT-MOVE service die jouw auto verdient.

Uw dierbare bezit in topconditie houden is voor ons de hoogste prioriteit. Voor compleet onderhoud en voor reparaties staat ons team van vakspecialisten voor u paraat. Wij zijn gespecialiseerd in luxe voertuigen (alle modellen en bouwjaren) maar ook andere modellen zijn in onze werkplaats in meer dan goede handen. Naast state-of-the-art apparatuur zijn het de vakmensen die het uiteindelijk doen. Ons team van technische specialisten kent uw auto door en door. Wij voeren alle vormen van onderhoud en reparaties uit. Wij houden uw auto gegarandeerd in topconditie.

Onze technische specialisten hebben alle benodigde kennis en apparatuur in huis om uw auto volgens fabrieksspecificatie te onderhouden. Tevens bieden wij extra zekerheid doordat we zijn aangesloten bij de BOVAG. Hierdoor heeft u niet alleen recht op 6 maanden reparatiegarantie maar krijgt u bijvoorbeeld ook vervangend vervoer aangeboden en biedt de BOVAG onafhankelijke hulp bij een verschil van mening. Tel daarbij op dat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige onderdelen en u bent bij NEXT MOVE verzekerd van topkwaliteit onderhoud met behoud van fabrieksgarantie.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw auto, APK of reparatie. Dan kunt u zelf ervaren dat wij uw auto met alle benodigde zorg omringen.

Er is nog altijd enige verwarring omtrent het behoud van fabrieksgarantie op uw auto indien het onderhoud en/of de reparaties niet door een officiële merkdealer worden uitgevoerd. Op grond van Europese regelgeving zijn autofabrikanten verplicht om complete technische informatie aangaande onderhoud en reparatie aan auto’s door te geven aan universele garagebedrijven.

Indien de auto wordt onderhouden conform de eisen van de fabrikant, blijft de fabrieksgarantie behouden. U kunt dus met een gerust hart onderhoud aan uw auto laten plegen bij Next Move.

Om lid te kunnen worden van Bovag moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan ook blijft voldoen. NEXT MOVE Loon op Zand is aangesloten bij Bovag en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Wat onze klanten zeggen