GLASCOATING / NANO COATING

JOUW AUTO VERDIEND DE BESTE BESCHERMING

Optimale bescherming professionele aanbrenging.

Ons professionele team is opgeleid je auto perfect onderhanden te nemen. Wij garanderen een optimaal resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nano coating genoemd verzekerd je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser dat niet alleen de lak van je auto beschermd tegen krassen en slijtage maar ook insecten, verkeersvuil, uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans, is wassen een eitje, want al het vuil glijdt er moeiteloos af.
PRIJS: van €750.- voor €575.-

HET NUT VAN GLASCOATING

Met glascoating krijg je eigenlijk een extra laag op de lak van de auto. Zodra een nieuwe auto na aankoop de showroom uit rijd word hij bloot gesteld aan invloeden van buitenaf. Deze vormen een aanzienlijke bedreiging van uw autolak. Met glascoating kunt u dit tegen gaan.

Ook word het schoonmaken van je auto een stuk makkelijker. Glascoating is bijzonder nuttig om de schoonheid van de wagen te behouden vanaf het moment dat u uw gloednieuwe auto bij de dealer heeft opgehaald.

PRIJS: van €750.- voor €575.-

VOORDELEN VAN GLASCOATING

  • Glascoating geeft de hoogst mogelijk reflectie van uw lak
  • Glascoating heeft een zelfreinigende werking; de auto blijft langer schoon
  • Glascoating is bestand tegen een temperatuur tot 1300°C. Dit voorkomt bijvoorbeeld het inbranden van remstof op uw velgen.
  • De uitzonderlijke slijtvastheid van de glascoating maakt, mits goed onderhouden, een levensduur mogelijk van 5 tot 10 jaar.
  • De glascoating heeft een hardheid van 9H op de schaal van Mohs*. Dit beschermt de lak tegen gebruikssporen en krassen in de wasstraat.
  • Glascoating sluit de lak geheel in waardoor het beschermt tegen oxidatie en roestvorming
  • Glascoating beschermt tegen boomsappen, dierlijke resten zoals insecten en (luizen)poep, Uv-straling en zure regen

INTERIEUR COATING

Ook is het mogelijk je interieur te beschermen door middel van een coating. De coating zou zorgen dat vuil en vocht geen grip krijgt. Normaal trekt vuil en vocht in het materiaal. Door dat vuil en vocht op het materiaal zou blijven zweven is dit met een vochtige doek makkelijk af te nemen. De coating kan in heel het interieur toegepast worden. Door de coating word het schoonmaken beperkt. Ook word het schoonmaken je veel makkelijker gemaakt.
(AUTO WRAPPEN / CARWRAPPING AND MORE)

AFSPRAAK MAKEN