UITLAAT SYSTEEM

Met een aangepast uitlaatsysteem kan je zelf het gewenste geluid bij elke auto aanpassen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het creëren van een beter, harder of mooier geluid. Jouw auto krijgt het geluid wat hij verdiend. Aanpassingen kunnen bij ons naar jouw wens worden aangepast. Voor minimale geld bedragen kunnen bijvoorbeeld dempers worden verwijderd of leeg gemaakt worden. Ook kunnen we werken met kleppen systemen met een afstandsbediening of automatisch met vacuüm. Wilt je liever gaan voor het maximale resultaat werken wij met diverse hoog aangeschreven merken uitlaten zoals Akrapovic, Fi-Exhaust, Quicksilver, Capristo, Armytrix en andere bekende merken. De werkzaamheden worden verricht in onze BOVAG gecertificeerde werkplaats door gediplomeerde monteurs.

MOGELIJKHEDEN

KLEPPENSYSTEEM

Het kleppen systeem is een relatief goedkope manier van aanpassen met een goed resultaat. Het kleppen systeem kan in en uitgeschakeld worden. Wij werken met zowel elektrische als vacuüm aangestuurde kleppen. Het kleppen systeem is altijd te bedienen met een afstandsbediening. De klep kan met de afstand bediening volledig afgesloten worden waardoor het originele geluid hoorbaar zou zijn. Het vacuüm systeem werkt kan zowel handmatig als volledig automatisch geschakeld worden. Vacuüm systemen kunnen alleen gemonteerd worden bij auto’s met een turbo.
Kleppen systeem elektrisch aangestuurd met afstandsbediening kan op elke auto toegepast worden. ELEKTRISCH SYSTEEM van €599.- voor €499.-

Wij blinken uit in:

  • De beste gediplomeerde monteurs.
  • Klaar terwijl je wacht.
  • Gratis leenauto als je liever niet wilt wachten.
  • Altijd in en uit te schakelen (comfortabel voor lange afstanden)
  • Gunstig voor verbruik en vermogen.
  • Voordeliger dan een sportuitlaat.
  • Klephuis met lagers (voorkomt vastlopen)
  • Extra krachtige elektromotor (geschikt tot 900 pk)
  • Roestvrijstalen behuizing (voorkomt oxidatie door regen, sneeuw en strooizout)
  • Twee jaar garantie.

PRIJZEN:

van €599.- voor €499.- Elektrisch aangestuurde kleppen systeem.
van €699.- voor €599.- Vacuüm kleppen systeem, automatisch gestuurd.

Beide systemen worden geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kan het systeem uitgeschakeld worden zo dat het originele geluid hoorbaar is.

Let op: De aangegeven prijzen gelden voor de meeste auto’s sommige modellen kunnen goedkoper of duurder uit komen. Wij proberen altijd bij elk model de geadverteerde prijs te realiseren.
(AUTO WRAPPEN / CARWRAPPING AND MORE)

VOORBEELD VOOR EN NA, RESULTAAT. PRIJS: van €599.- voor €499.-

WAT IS ER NOG MEER MOGELIJK?

> BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

AFSPRAAK MAKEN