Kleppensysteem uitlaat

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

UITLAATSYSTEMEN EN KLEPPENSYSTEMEN

Door middel van een uitlaat systeem op maat en of kleppensysteem kunnen wij het geluid aanpassen naar je wensen. Er zijn veel mogelijkheden van aanpassen. Van downpipes, sport katalysator, kleppensysteem vacuum, kleppensysteem elektrisch, sport demper, OPF verwijderen of straight pipe. Alles is mogelijk voor een beter en harder geluid. Jouw auto geven wij wat die verdiend.

Wanneer je kiest voor een Cut-Out kan je kiezen voor een uitlaat klep met vacuum of elektrisch. door middel van een afstandbediening of een aangesloten knop in je auto schakel je de klep open en dicht. Wil je voor een merk aangeschreven en dus duurder systeem gaan werken wij met diverse hoog aangeschreven merken uitlaten zoals: Akrapovic, Fi-Exhaust, Quicksilver, Capristo, Armytrix en andere bekende merken. Onze monteurs zijn niveau 4 afgestudeerd en onze garage is BOVAG gecertificeerd. We verzekeren je van het beste resultaat.

ELECTRISCH KLEPPENSYSTEEM

Het kleppensysteem – Uitlaat is een goede manier voor een goed geluidsresultaat met een mooie prijs kwalieteit verhouding. Door een knop in de auto of een afstandsbediening kan het geluid van origineel naar mooier en harder en weer terug gezet worden (aan en uit gezet worden). Het is mogelijk voor zowel een elektrische of een vacuüm  systeem te gaan. Het is bij ons niet zo dat vacuüm systemen alleen mogelijk zijn met een turbo. Bij ons kan dit ook zonder turbo. 

VACUÜM KLEPPENSYSTEEM

Het geluidsverschil tussen een vacuüm kleppensysteem en elektronisch aangedreven kleppensysteem is minimaal. Alleen stationair klink een vacuüm kleppensysteem iets beter. Het verschil zit hem vooral in de aandrijving van de klep. Het vacuüm kleppensysteem word niet elektronische aangedrevren maar door middel van vacuüm kracht. 

X-PIPE OF MIDDENDEMPER DELETE

Wij bieden aan om in combinatie met een kleppensysteem een X pipe of middendemperdelete te monteren. Dit om de geluidsprestatie nog verder te verbeteren. Met een X pipe zorg je voor een druk flow in het uitlaat systeem. Door dat 2 uitlaat stromen tegen elkaar worden gedrukt komt er meer werveling in de uitlaat en hierdoor word het geluid mooier. Door het demonteren van de middendemper heeft het uitlaat gas minder weestand en word het geluid harder. 

Door middel van dubbele las naden en goede klemmen worden de systemen bevestigd. Wij geven 2 jaar garantie zowel op onze systemen als op de montage.  Meerprijs: €100.- Middendemper delete of 
€400.- voor de X pipe. Prijzen zijn inclusief BTW en montage

Elektrische kleppensysteem

599
499
  • Inclusief montage

Vacuüm kleppensysteem

699
599
  • Inclusief montage

Meerprijs
X-Pipe

400
  • Inclusief montage

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten