LaserTrack voor Blu Eye 2

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

De LaserTrack Flare is een compacte en multifunctionele afstandsbediening, ideaal voor enthousiaste automobilisten die belang hechten aan gemak en een zorgeloze rijervaring. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren van deze hoogwaardige apparatuur en wij zijn ook een erkende dealer van LaserTrack, waarbij we bogen op uitgebreide ervaring in het inbouwen van dergelijke geavanceerde systemen.

RIJ COMFORTABELER

De LaserTrack Flare verhoogt het comfortniveau tijdens het rijden aanzienlijk, vooral voor diegenen die comfort in hun auto waarderen en als sportieve bestuurder willen genieten van de kracht van hun voertuig zonder zorgen. Deze multifunctionele afstandsbediening maakt gebruik van de nieuwste lasertechnologie, waardoor je eenvoudig je automatische garagedeur of tuinhek van een afstand kunt openen, of zelfs de buitenverlichting automatisch kunt laten aanspringen. Een extra voordeel van de LaserTrack Flare is dat de geavanceerde elektronica ook signalen van politie laserguns kan herkennen en zo een snelheidsmeting kan voorkomen.

MEER CONTROLES OP DE WEG

Veiligheid op de weg is wereldwijd een belangrijk onderwerp. Overheden gebruiken diverse methoden om de snelheid van voertuigen te controleren. Deze methoden omvatten trajectcontroles, (mobiele) radarsystemen, flitspalen en onopvallende videovoertuigen. De politie maakt ook steeds vaker gebruik van laserguns bij snelheidscontroles. Het is goed mogelijk dat u een politieagent langs de weg hebt gezien die een lasergun hanteert. Het kan zelfs zijn dat u zelf al eens bent aangehouden en een aanzienlijke boete hebt ontvangen als gevolg van zo’n snelheidscontrole. Deze controles dragen bij aan de verkeersveiligheid, maar kunnen soms onverwachte kosten met zich meebrengen voor automobilisten.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op en wij kunnen je alle voordelen van LaserTrack vertellen.

OFFERTE AANVRAGEN

De LaserTrack werkt alleen in combinatie met Blu Eye 2.

blu eye

Blu Eye 2 opties

Type display
Maak keuze uit een van de twee displays. Prijs inclusief montage en btw.
Antenne
De bumper antenne is standaard meegeleverd. Het beste bereik krijg je met een antenne op het dak van het voertuig. Is de auto voorzien van een sharkfin? Dan is het mogelijk om die te modificeren. Mocht deze niet aanwezig zijn kunnen we een aftermarket plaatsen.
LaserTrack Add on
Dekking
Dekking

Totaalprijs

Uw gegevens

Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten