PPF – PAINT PROTECTION FILM

paint protection film / ppf

B & C Stijlen

250van af
paint protection film / ppf

Bagage tilrand

250van af
paint protection film / ppf

Deurkommen

250van af
ppf paint protection film

PPF voorzijde auto

1950van af
ppf paint protection film

Instaplijsten

400van af
ppf paint protection film

Koplampen

295van af
Bescherm folie ppf

Sideskirts

450van af
Bescherm folie ppf

Volledig PPF

5500van af
Bescherm folie ppf

Volledig PPF + Glasscoating

6250van af
paint protection film

Voordeuren

400van af
paint protection film ppf

Achterdeuren

400van af

Voorruit

350van af
Optimale bescherming tegen krassen steenslag en invloeden van buitenaf.

PPF oftewel Paint protection film is een vrijwel onzichtbare hoogwaardige thermoplastische urethaan folie wat wij installeren ofwel aanbrengen op je auto. Het doel wat deze folie bereikt is het beschermen tegen zure, verontreinigingen, corrosie invloeden, spetters, vogeluitwerpselen, zure regen, zon, UV-lichts, teenslag en schades. Wat erg bijzonder is aan PPF / Paint protection film is dat deze zelf herstellend is. De folie geneest dus zichzelf. Kleine grasjes, schades en pitjes verdwijnen op deze folie vanzelf. Je hebt er dus geen last van dat je auto minder mooi wordt van dagelijks gebruik. Groot voordeel is dat de verkoopwaarde hoger blijft door de optimale bescherming van je lak. Wat ook een positief effect heeft op de uitstraling is dat deze folie geen sinaasappel effect heeft waardoor de folie vrijwel onzichtbaar is. De hoogwaardige folie heeft geen verkleuring en vergeling wat andere goedkope transparante folies wel hebben. Vogelpoep, luchtverontreiniging en straatvuil zullen ook geen invloed hebben op de helderheid van de ppf / paint protection film

Maatwerk mogelijk

Slimme investering

PPF / Paint protection film betaald zichzelf terug. Bescherm je exterieur en interieur levenslang tegen invloeden. Je auto blijft beter en mooier en geeft een positief effect op de uiteindelijke marktwaarde.

Elke dag goed voor de dag

Na het aanbrengen van de PPF / Paint protection film krijg je een glanzend en spiegelend effect met een indrukwekkende kleurdiepte. Lak of andere producten zullen dit niet evenaren.

gesloten transport
Weinig onderhoud

Het gladde gecoate oppervlak zorgt ervoor dat vuil, vogeldrek en teer niet aan je lak, wielen of glas blijven kleven. Dit maakt het wassen van je auto minder arbeidsintensief en minder frequent. Waxen is nu totaal overbodig.

Matte of Stealth folie

Wanneer gewenst kan je ook kiezen voor een matte of stealth folie. dit geeft een zijdeglans of matte afwerking. Eventueel kan deze folie ook op een wrap aangebracht worden.

Speciale montage ruimte

Wij hebben een daarvoor bestemde PPF / Paint protection film ruimte. afgesloten van stof en invloeden van buitenaf. Speciale apparatuur zorgt voor de juiste temperatuur en afzuiging van stoffen en vuil.

WAT IS NOG MEER MOGELIJK?

> BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

AFSPRAAK MAKEN