Remklauwen spuiten

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

REMKLAUWEN SPUITEN IN ELKE KLEUR DIE JE WENST

Maak je auto af door je velgen & remklauwen te laten spuiten met een 2 componenten lak. Ook het herstellen van schade aan je velgen kunnen wij voor je verzorgen. Elke kleur en typeaanduiding is mogelijk. Extra customizing is ook mogelijk. Je kan het zelf bepalen. De werkzaamheden worden verricht in onze BOVAG gecertificeerde werkplaats door gediplomeerde monteurs en spuiters.

Remklauwen spuiten zonder demonteren

De auto word op een van onze speciale bruggen op de juiste hoogte gezet. De velgen worden gedemonteerd zo dat wij kunnen werken aan het remsysteem. Met speciale staal machines maken wij de remklauwen egaal door al het vastzittend remstof te verwijderen. Vervolgens word de complete auto afgedekt en wordt er rondom de remklauwen ook afgeplakt.

De eerste laag die we aanbrengen is 2K hittebestendige Primer, reden voor het spuiten van primer is de hechting, de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industrie lak op de remklauwen. Elk gewenste kleur spuiten is mogelijk. Eventueel kunnen wij elk gewenste type aanduiding of design sticker aanbrengen. Tot slot zullen we de remklauwen aflakken met een hittebestendige 2K blanke lak. Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen voor het beste resultaat . Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukken schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn.

Remklauwen spuiten met demontage

De mooiste manier is het remsysteem volledig demonteren tegen een kleine meerprijs. Zo zullen we eerst beginnen met het demonteren van de volledige remsystemen. Zo wordt de druk van de remmen gehaald en zullen de klauwen samen met de remblokken gedemonteerd worden. Door te demonteren kunnen we heel gedetailleerd werken. Vervolgens worden de remklauwen compleet gestraald om vastzittend remstof compleet te elimineren en eventueel de oude lak te verwijderen.

De eerste laag die we aanbrengen is 2K hittebestendige Primer, reden voor het spuiten van primer is de hechting, de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industrie lak op de klauwen. Elk gewenste kleur is mogelijk. Eventueel kunnen wij elk gewenste type aanduiding of design sticker aanbrengen. Tot slot zullen de klauwen afgelakt worden met een hittebestendige 2K blanke lak.

Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukken schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn.

Na complete uitharding kunnen de remsystemen weer terug gemonteerd worden . De remmen worden ontlucht en de druk komt er weer op te staan en na een korte testrit staat de auto weer voor u klaar.

Remklauwen laten spuiten door professionals in iedere gewenste kleur

Bij Next Move begrijpen we dat details het verschil maken. Daarom gebruiken we enkel hoogwaardige hittebestendige lak in elke kleur die u wenst. Of je nu gaat voor een strakke, subtiele look of een opvallend, kleurrijk statement. Jij droomt het, wij spuiten het! Kies uit een breed scala aan kleuren om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen. Onze professional zorgen voor een naadloze afwerking die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.

Laat je auto eruit springen met prachtig gespoten remklauwen. Bezoek ons vandaag nog of neem contact op voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!

COMBINEER MET GORDELS IN DEZELFDE KLEUR

Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een combi met autogordels vervangen. Dit pakket bestaat uit het spuiten van remklauwen en het vervangen van jouw standaard autogordel. Zo kan je jouw remklauwen rood spuiten en dit combineren met rode gordels in jouw auto! Dit geeft jouw auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van een auto.

Remklauwen spuiten
zonder demontage

375
 • 5 lagen. 1x primer, 2x lak, 2x blanke lak
 • Proces kost 2 dagen
 • Vervangend vervoer of ophaalservice

Remklauwen spuiten
met demontage

675
 • 5 lagen. 1x primer, 2x lak, 2x blanke lak
 • Proces kost 2 dagen
 • Vervangend vervoer of ophaalservice
 • Demonteren complete remsysteem
 • Aftappen remvloeistof en weer opnieuw bijvullen plus ontluchten
 • Alle gedemonteerde onderdelen zandstralen
 • Complete montage en inleren remsysteem

Glascoating

+€ 100
 • Extra bescherming

Text of logo

+€ 75
 • Type aanduiding of eigen ontwerp

Wat onze klanten zeggen over remklauwen spuiten

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten