Remklauwen spuiten

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

REMKLAUWEN SPUITEN IN ELKE KLEUR DIE U WENST

Maak je auto af door je velgen & remklauwen te laten spuiten met een 2 componenten lak. Ook het herstellen van schade aan je velgen kunnen wij voor je verzorgen. Elke kleur en typeaanduiding is mogelijk. Extra customizing is ook mogelijk. Je kan het zelf bepalen. De werkzaamheden worden verricht in onze BOVAG gecertificeerde werkplaats door gediplomeerde monteurs en spuiters.

Remklauwen spuiten zonder demontage

De auto word op een van onze speciale bruggen op de juiste hoogte gezet. De velgen worden gedemonteerd zo dat wij kunnen werken aan het remsysteem. Met speciale staal machines maken wij de klauwen egaal door al het vastzittend remstof te verwijderen. Vervolgens word de complete auto afgedekt en wordt er rondom de remklauwen ook afgeplakt.

De eerste laag die we aanbrengen is 2K hittebestendige Primer, reden voor het spuiten van primer is de hechting, de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industrie lak op de klauwen. Elk gewenste kleur is mogelijk. Eventueel kunnen wij elk gewenste type aanduiding of design sticker aanbrengen. Tot slot zullen de klauwen afgelakt worden met een hittebestendige 2K blanke lak. Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukken schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn. 

Remklauwen spuiten met demontage

De mooiste manier is het remsysteem volledig demonteren. Zo zullen we eerst beginnen met het demonteren van de volledige remsystemen. Zo wordt de druk van de remmen gehaald en zullen de klauwen samen met de remblokken gedemonteerd worden. Door te demonteren kunnen we heel gedetailleerd werken. Vervolgens worden de remklauwen compleet gestraald om vastzittend remstof compleet te elimineren en eventueel de oude lak te verwijderen.

De eerste laag die we aanbrengen is 2K hittebestendige Primer, reden voor het spuiten van primer is de hechting, de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industrie lak op de klauwen. Elk gewenste kleur is mogelijk. Eventueel kunnen wij elk gewenste type aanduiding of design sticker aanbrengen. Tot slot zullen de klauwen afgelakt worden met een hittebestendige 2K blanke lak.

Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukken schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn.

Na complete uitharding kunnen de remsystemen weer terug gemonteerd worden . De remmen worden ontlucht en de druk komt er weer op te staan en na een korte testrit staat de auto weer voor u klaar.

COMBINEER MET GORDELS IN DEZELFDE KLEUR

Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een combi met autogordels vervangen. Dit pakket bestaat uit het spuiten van remklauwen en het vervangen van jouw standaard autogordel. Zo kan je jouw remklauwen rood spuiten en dit combineren met rode gordels in jouw auto! Dit geeft jouw auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van een auto.

Remklauwen spuiten
zonder demontage

v.a. € 275
 • 5 lagen. 1x primer, 2x lak, 2x blanke lak
 • Proces kost 2 dagen
 • Vervangend vervoer of ophaalservice

Remklauwen spuiten
met demontage

v.a. € 475
 • 5 lagen. 1x primer, 2x lak, 2x blanke lak
 • Proces kost 2 dagen
 • Vervangend vervoer of ophaalservice
 • Professioneel gezandstraald
 • Ontluchten remsysteem
 • Inleren remsysteem

Glascoating

+€ 100
 • Extra bescherming

Text of logo

+€ 75
 • Type aanduiding of eigen ontwerp

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten