REMKLAUWEN SPUITEN OF COATEN
VELGEN SPUITEN OF COATEN
DETAIL PAINTING

Maak je auto af door je velgen & remklauwen te laten spuiten met een 2 componenten lak. Ook het herstellen van schade aan je velgen kunnen wij verzorgen voor je. Elke kleur is mogelijk. Extra customizing is ook mogelijk. Je kan het zelf bepalen. De werkzaamheden worden verricht in onze BOVAG gecertificeerde werkplaats door gediplomeerde monteurs en spuiters.
Wij geven levenslange garantie!!

Bij NEXT MOVE is het mogelijk de velgen te spuiten in 2K of te coaten.

Bij NEXT MOVE is het mogelijk de complete velg te spuiten. Ook de binnenkant.

Bij NEXT MOVE worden de remklauwen gezandstraald als je kiest voor demontage. Schone ondergrond is de basis voor lange duurzaamheid.

Bij NEXT MOVE is demontage niet noodzakelijk. De prijs is een stuk lager zonder demontage. Toch leveren wij een perfect resultaat.

REMKLAUWEN SPUITEN

€275. Remklauwen spuiten zonder demontage.

Wij gaan als volgt ter werk:
-Spuiten 1 laag primer hittebestendig. (tegen het af bladderen)
-Spuiten 2 lagen 2 k lak voor de kleur
-Spuiten 2 lagen blanke lak (voor het dof worden)

Het proces duurt 2 dagen.

€200.Extra met eventueel demontage van het volledige remsysteem.

-Volledige demontage
-Alles word professioneel gezandstraald
-Volledige montage
-Ontluchten remsysteem
-Eventueel opnieuw in leren remsysteem

75. Extra kan je eventueel nog een type aanduiding toevoegen. Elke type aanduiding of design is mogelijk.

-Plakken type aanduiding of eigen design
-Spuiten extra blanke lak laag (voorkomt opkrullen door de hitte

€100.- Extra glascoating op de remklauwen aanbrengen.

VELGEN POEDERCOATEN

€125.- P.st. velgen poedercoaten.

Prijs is incl. lichte stoeprandschade verwijderen

€75.- Extra indien wij de banden demonteren, monteren en balanceren van de complete wielen.

U kunt kiezen uit div. Spec metallic kleuren, RAL kleuren, black chrome, of gewoon het standaard velgen-zilver. Wij poedercoaten uw velgen in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn!

Heeft u velgen waar de lak van beschadigd is of er dof en niet meer mooi uit zien? Laat dan bij ons uw velgen poedercoaten. Uw velgen zullen worden ontlakt en gestraald met glas. Fijne stoeprandschade wordt vervolgens weg geschuurd. Hierna worden de velgen gepoedercoat. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen velg verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan de velg plakken waarna het in een oven uitgemoffeld wordt. Wij poedercoaten uw velgen in 3 lagen waarna ze zeker goed beschermd zijn! Nadat de velg is behandeld is deze krasvast en vochtresistent.

Zonder demontage

Zonder demontageje voor de goedkoopste manier kiest gaan we als volgt te werk met uw auto. De auto word op een van onze speciale bruggen op de juiste hoogte gezet. De velgen worden gedemonteerd zo dat wij kunnen werken aan het remsysteem. Met speciale staal machines maken wij de klauwen egaal door al het vastzittend remstof te verwijderen. Vervolgens word de complete auto afgedekt en wordt er rondom de remklauwen ook afgeplakt. De eerste laag die we aanbrengen is 2K hittebestendige Primer, reden voor het spuiten van primer is de hechting, de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industrie lak op de klauwen. Elk gewenste kleur is mogelijk. Eventueel kunnen wij elk gewenste type aanduiding of design sticker aanbrengen. Tot slot zullen de klauwen afgelakt worden met een hittebestendige 2K blanke lak. Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukke schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn. Als laatste word alles weer verwijderd van uw auto en worden de velgen weer gemonteerd onder de auto. Na volledige uitharding van de lak is uw auto weer klaar om in gebruik genomen te worden.

Tijdsduur: 4 tot 6 uur.

Glascoating op remklauwen

Na dat je remklauwen weer helemaal nieuw en perfect zullen zijn wil je deze optimaal beschermen en onderhouden. Hier is geen betere en makkelijkere manier voor als met een glascoating. Onze speciale coating is van de beste en duurzaamste kwaliteit. Je klauwen zullen beter bestand zijn tegen remstof en weersomstandigheden. Zullen altijd schoner en mooier blijven. Vervolgens zullen de klauwen altijd makkelijk schoon te maken zijn.

Met demontage

De mooiste manier is het remsysteem volledig demonteren. Zo zullen we eerst beginnen met het demonteren van de volledige remsystemen. Zo wordt de druk van de remmen gehaald en zullen de klauwen samen met de remblokken gedemonteerd worden. Door te demonteren kunnen we heel gedetailleerd werken. Vervolgens worden de remklauwen compleet gestraald om vastzittend remstof compleet te elimineren en eventueel de oude lak te verwijderen. Omdat bij het demonteren van de remklauwen de klauwen perfect rondom kunnen spuiten. Zoals de klauwen nieuw uit de fabriek komen zo zullen wij ze ook kunnen maken. De eerste laag die we aanbrengen is 2K hittebestendige Primer, reden voor het spuiten van primer is de hechting, de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industrie lak op de klauwen. Elk gewenste kleur is mogelijk. Eventueel kunnen wij elk gewenste type aanduiding of design sticker aanbrengen. Tot slot zullen de klauwen afgelakt worden met een hittebestendige 2K blanke lak. Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukken schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn. Als laatste word alles weer verwijderd van de auto en worden de velgen weer onder uw auto gemonteerd. Na volledige uitharding van de lak is uw auto weer klaar om in gebruik genomen te worden. Na complete uitharding kunnen de remsystemen weer terug gemonteerd worden (optie: vervangen remklauwen en schijven). De remmen worden ontlucht en de druk komt er weer op te staan en na een korte testrit staat de auto weer voor u klaar.
Als laatste stap is het nog mogelijk een glascoating aan te brengen. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt er voor dat de klauwen stukke schoner zullen blijven en makkelijker schoon te maken zijn.

Tijdsduur: 2 tot 3 werkdagen

COMBINATIE – REMKLAUWEN SPUITEN MET

GORDELS IN DEZELFDE KLEUR

Naast het spuiten van remklauwen kan je bij Next Move terecht voor veel meer diensten die betrekking hebben tot auto customizations. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een combipakket. Dit pakket bestaat uit het spuiten van remklauwen en het vervangen van jouw standaard autogordel. Zo kan je jouw remklauwen rood spuiten en dit combineren met rode gordels in jouw auto! Dit geeft jouw auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van een auto.

IN WELKE KLEUREN KAN IK REMKLAUWEN LATEN SPUITEN

Remklauwen spuiten kan in elke kleur die je maar wilt. Van rood of oranje en geel tot metallic zilver of goud. Maar pimpelpaars met een zwart randje kan ook. Het is helemaal wat jij als wens hebt om je auto uniek te maken.

Het geeft de auto een persoonlijke look en net dat beetje extra. Voor een volledige metamorfose van het voertuig kun je het remklauwen spuiten combineren met carwrapping en/of gordels in kleur.

DETAIL PAINTING

Om de kwaliteit van ons bedrijf en onze producten te waarborgen adviseren wij soms niet te wrappen of te ontchromen. Wanneer bijvoorbeeld de ondergrond van het materiaal of het gedeelte blood gelegd worden aan hoge temperaturen. Adviseren wij de klant op detail painting. Wij zullen het desbetreffende onderdeel behandelen waarna wij dit kunnen spuiten en af kunnen werken met blanke lak. Hierna is dit bevorderlijk voor het eind resultaat en de duurzaamheid. Detail painting is mogelijk in elk gewenste kleur.

Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!
(AUTO WRAPPEN / CARWRAPPING AND MORE)

WAT IS NOG MEER MOGELIJK?

> BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

AFSPRAAK MAKEN