Remklauwen spuiten

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

REMKLAUWEN SPUITEN IN ELKE KLEUR DIE JE WENST

Maak je auto compleet door je velgen en remklauwen te laten spuiten met een 2-componenten lak. Ook het herstellen van schade aan je velgen kunnen wij verzorgen. Elke kleur en type aanduiding is mogelijk, inclusief extra customizing. Je bepaalt het zelf. De werkzaamheden worden verricht in onze BOVAG-gecertificeerde werkplaats door gediplomeerde monteurs en spuiters.

Remklauwen spuiten zonder demonteren

De auto wordt op een van onze speciale bruggen op de juiste hoogte gezet. De velgen worden gedemonteerd zodat we aan het remsysteem kunnen werken. Met speciale machines maken wij de remklauwen egaal door al het vastzittende remstof te verwijderen. Vervolgens wordt de complete auto afgedekt en worden de remklauwen afgeplakt.

De eerste laag die we aanbrengen is een 2K hittebestendige primer. De reden voor het spuiten van primer is de hechting; de basis is het belangrijkste voor de levensduur van de gespoten klauwen. Vervolgens spuiten wij speciale industriële lak op de remklauwen. Elke gewenste kleur is mogelijk. We kunnen ook elk type aanduiding of designsticker aanbrengen. Tot slot gaan we over tot  de remklauwen lakken met een hittebestendige 2K blanke lak. Als laatste stap kan een glascoating worden aangebracht voor het beste resultaat. Dit voorkomt het inbranden van remstof en zorgt ervoor dat de klauwen schoner blijven en makkelijker schoon te maken zijn.

Remklauwen spuiten met demontage

Remklauwen demonteren voor het spuiten is de mooiste manier.  Het volledig demonteren van het remsysteem is slechtst tegen een kleine meerprijs. We beginnen met het demonteren van het volledige remsysteem, waarbij de druk van de remmen wordt gehaald en de klauwen samen met de remblokken worden gedemonteerd. Door te demonteren kunnen we heel gedetailleerd werken. Vervolgens worden de remklauwen compleet gestraald om al het vastzittende remstof en de oude lak te verwijderen.

De eerste laag die we aanbrengen is een 2K hittebestendige primer voor optimale hechting. Vervolgens spuiten wij speciale industriële lak in elke gewenste kleur. We kunnen ook elk type aanduiding of designsticker aanbrengen. Tot slot lakken we de klauwen af met een hittebestendige 2K blanke lak. Als laatste stap kan een glascoating worden aangebracht, wat het inbranden van remstof voorkomt en de klauwen schoner en makkelijker te reinigen maakt.

Na volledige uitharding worden de remsystemen weer gemonteerd. De remmen worden ontlucht, de computer wordt opnieuw ingeleerd en de druk wordt weer opgebouwd. Na een korte testrit staat de auto weer klaar voor gebruik.

Remklauwen revisie

Wanneer je kiest voor deze optie, worden de zuigers, afdichtingen, geleiders, geleiderspennen en geleider hulzen allemaal gemonteerd. Hierna gaan wij over op het spuitproces van de remklauwen. Omdat alles zorgvuldig is gedemonteerd en alle onderdelen die niet in kleur moeten, zijn verwijderd, zal het eindresultaat perfect zijn. Er kan niets beschadigd worden tijdens het zandstralen en er worden geen rubbers of andere onderdelen mee gespoten. Wij raden dit zeker aan voor luxe auto’s of andere kostbare voertuigen.


Omdat de arbeid van demontage en montage de grootste kostenpost is, is het voor ons nog een kleine moeite om een complete revisie toe te passen. Dit heeft grote voordelen voor je auto. Wij inspecteren de complete remklauwen en vervangen indien nodig versleten of beschadigde onderdelen. Vervolgens, na het schoonmaken en polijsten van de nog goede onderdelen, gaan we over op montage. Alles wordt netjes gesmeerd en gangbaar gemaakt. Na montage hebben je remklauwen dezelfde kwaliteit als uit de fabriek, maar met verbeterde lak.

Remklauwen laten spuiten door professionals in iedere gewenste kleur

Bij Next Move begrijpen we dat details het verschil maken. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige hittebestendige lak in elke gewenste kleur. Of je nu gaat voor een strakke, subtiele look of een opvallend, kleurrijk statement, wij maken jouw droom waar. Kies uit een breed scala aan kleuren om jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen. Onze professionals zorgen voor een naadloze afwerking die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Laat je auto opvallen met prachtig gespoten remklauwen.

COMBINEER MET GORDELS IN DEZELFDE KLEUR

Steeds meer mensen kiezen voor een combinatie met het vervangen van hun autogordels. Dit pakket bestaat uit remklauwen  spuiten en het vervangen van je standaard autogordels. Je kunt bijvoorbeeld je remklauwen rood laten spuiten en dit combineren met rode gordels in je auto. Dit geeft je auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van je auto. Bezoek ons vandaag nog of neem contact op voor een afspraak en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken!

Veelgestelde vragen

Wij kiezen altijd voor A-kwaliteit. Remklauwen verven met de hand en een kwast geeft geen glad en egaal resultaat, en de lak is van mindere kwaliteit, waardoor de remklauwen snel weer dof worden. Wij spuiten de remklauwen met professionele apparatuur, niet met een spuitbus, maar zoals in een professionele spuiterij met lucht en een spuitpistool. Door de egale en gelijkmatige verneveling en de juiste druk krijg je een gladde afwerking. Hierdoor kunnen wij een levenslange garantie bieden.

Zeker, de verf die we gebruiken is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de hoge temperaturen die remklauwen tijdens het remmen kunnen bereiken.

Wij gebruiken speciale lak die voor industriële doeleinden is bedoeld. Deze lak is bestand tegen de extreem hoge temperaturen die de remklauwen kunnen bereiken. Wij kunnen letterlijk alle kleuren leveren, inclusief speciale effecten zoals metallic, mat of fluor. We kunnen de kleur ook op code aanmaken indien gewenst.

Wij bieden levenslange garantie op remklauwen spuiten. We garanderen dat de remklauwen altijd in goede staat blijven. Let wel op dat schade niet onder garantie valt. Bladdert de lak af of worden ze dof, kom dan zeker direct naar ons terug en we lossen het voor je op.

Je krijgt gratis vervangend vervoer zodat wij ons werk in een normaal tempo kunnen doen. Het droogproces van de lak is erg belangrijk. We spuiten in totaal vijf lagen. Het proces zonder demontage duurt meestal twee werkdagen. Bij demontage is het vaak ook binnen twee dagen te realiseren. Bij extra diensten is de levertijd in overleg met een van onze adviseurs.

Ja zeker, dit is een duurzame lakpantser. De coating is vocht- en vuilafstotend. Hoe minder vocht en kokende remstof op de lak komt, hoe mooier de klauwen zullen blijven. Het verlengt de levensduur met jaren en maakt de remklauwen schoner en makkelijker schoon te maken.

Ja zeker, zelfs gratis. Wij hebben in totaal 20 leenauto’s beschikbaar en brengen hiervoor nooit extra kosten in rekening. Het zijn eenvoudige standaard auto’s. Heb je een verzoek voor een speciale leenauto? Dit kan, maar hiervoor brengen wij mogelijk extra kosten in rekening. Het enige vereiste is dat je een rijbewijs hebt.

Dit hangt af van de waarde van je auto. Sommige auto’s zijn het simpelweg niet waard om te veel kosten te maken. Heb je een kostbare auto of wil je de beste kwaliteit, dan is demontage noodzakelijk. Alleen met demontage is de afwerking perfect, dus het resultaat is een 10.

Bij ons is letterlijk elk logo of design mogelijk. Wij maken alle logo’s en teksten zelf. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

Nee, remklauwen spuiten heeft geen negatieve invloed op de remprestaties.

Remklauwen spuiten
zonder demontage

375
 • 5 lagen. 1x primer, 2x lak, 2x blanke lak
 • Proces kost 2 dagen
 • Vervangend vervoer of ophaalservice

Remklauwen spuiten
met demontage

675
 • 5 lagen. 1x primer, 2x lak, 2x blanke lak
 • Proces kost 2 dagen
 • Vervangend vervoer of ophaalservice
 • Demonteren complete remsysteem
 • Aftappen remvloeistof en weer opnieuw bijvullen plus ontluchten
 • Alle gedemonteerde onderdelen zandstralen
 • Complete montage en inleren remsysteem

Remklauwen revisie

v.a. € 500
 • Demontage en montage van zuigers, afdichtingen, geleiders, geleiderspennen en geleiderhulzen
 • Complete check op slijtage
 • Opnieuw polijsten, schoonmaken, smeren en gangbaar maken

Wielnaven spuiten

v.a. € 100
 • Schuren van de wielnaven
 • Primerlaag aanbrengen
 • 2K lak gewenste kleur
 • Anti roest bescherming

Glascoating

+€ 100
 • Extra bescherming

Text of logo

+€ 75
 • Type aanduiding of eigen ontwerp

Wat onze klanten zeggen over remklauwen spuiten

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten