STERRENHEMEL

Next Move maakt sterrenhemel mogelijk in iedere auto. de luxe features van een Rolls Royce beleven maar je auto is van een ander merk? dan heeft Next Move een voordelige oplossing voor je. Rolls-Royce is het merk met de duurst geproduceerde optie’s. Alleen de sterrenhemel kost al een kleine honderd duizend euro. Om toch deze luxe (interieur) uitstraling te krijgen in je eigen auto hebben wij de Rolls Royce sterrenhemel nagebootst. Voor gemiddelde prijs van nog geen 2.000 piek installeren we een Rolls-Royce-waardige ‘vergelijkbaar is met die van Rolls-Royce’. sterrenhemel in welke auto dan ook.

Onze Ster hemel | Our Star sky

Wij maken sterrenhemels voor iedere toepassing. In je auto, kantoor of woonkamer. Wij maken het passend. Wij hebben de juiste eigenschappen en materialen bij elkaar gevonden om een hoogwaardige sterrenhemel te creëeren. Duurzame materialen samen met ervaren vakmensen zorgt voor de beste kwaliteit. De opties van Rolls-Royce waren nog nooit zo dichtbij.

Persoonlijk | Customizing

Onze sterrenhemels zijn puur handwerk. elke ster word met de hand in het hemel verwerkt. Bij het plaatsen van de sterren wordt extra aandacht besteed aan het afwerken van de ster, wat er voor zorgt dat iedere ster uniek is. Wij maken het patroon en de style naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld je naam of initialen in het plafon? Geen probleem!

Vallende Sterren | Falling Stars

Op het stand is de kans niet zo groot een vallende ster te zien. De romantiek gaat er al snel af. Op een wens die uit komt hoef je niet te rekenen. Wij laten je wensen elke dag uit komen. Onze sterrenhemels kunnen we voorzien van meerdere vallende sterren. UNIEK! en romantisch.

DIMBAAR | DIMMABLE

De licht sterkte van de sterren kan worden aangepast. Maak het jezelf comfortabel om voor jou de ideale lichtsterkte te creëren voor zowel overdag als s’avonds. Met de afstandsbediening maak je het plafon naar wens.

TWINKLING STARS | TWINKELENDE STERREN

De sterren kunnen twinkelen. Dit maakt de sterrenhemel nog specialer! Met de afstandsbediening kan je in verschillende standen je plafon laten twinkelen. Afstandsbediening inbegrepen.

RESULTAAT VAN STERRENHEMEL

Een sterrenhemel geeft een totale nieuwe beleving aan uw interieur. Voor zowel u als iedereen die in de auto zit is het een totale beleving. Een sterrenhemel geeft uw auto een uniek gevoel en voelt als een complete verandering van uw interieur!

SMALL
STERRENHEMEL

Voor de kleinere / gemiddelde auto’s. 600 unieke sterren van verschillende grootte of auto’s met een groot zonnedak. Bijvoorbeeld een Citroen C1 of Toyota Aygo.

Vanaf | €1200.-

MIDIUM
STERRENHEMEL

Voor de gemiddelde auto’s. 1000 unieke sterren van verschillende grootte. Voorbeeld modellen zijn Mercedes A-klasse, Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3 series. en meer uit de gemiddelde klasse.

Vanaf | €2000.-

GROOT FORMAAT
STERRENHEMEL

Voor grote auto’s. 1400 unieke sterren van verschillende grootte. Vaak nodig in het luxere segment. Bijvoorbeeld Mercedes G-klasse, BMW X5, Range Rover Sport.

Vanaf | €2200.-

STERRENHEMEL | GORDELS | REMKLAUWEN
Naast onze ster hemel kan je bij Next Move terecht voor veel meer diensten die betrekking hebben tot auto customizations. De kleuren van de sterrenhemel kan je perfect combineren met de kleur van gordels en deze kan je weer combineren met de rest van je interieur of bijvoorbeeld met je remklauwen. Zo komt elke kleur en style binnen en buiten weer terug. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een combipakket. Door te kiezen voor meerdere producten krijg je meer korting. jouw auto zowel van binnen als buiten een totaal andere look, terwijl deze onderdelen slechts een klein deel uitmaken van een auto. Meer informatie over het vervangen van gordels of spuiten van remklauwen?
STERRENHEMEL | MAAR GEEN ZWARTE HEMEL
Is jouw hemel (plafon) in je auto niet zwart maar bijvoorbeeld grijs of wit? Geen probleem. Wij kunnen je plafon opnieuw bekleden in de style hoe jij het wilt. Hierna kunnen we de sterrenhemel inbouwen. Het is niet noodzakelijk. Ook op wit en grijs is het effect van de sterrenhemel verbluffend.
Ook de randen naast de ramen kunnen we bekleden in de gewenste kleur. Zo dat het volledige plafon en de rest van de auto in dezelfde style komen. Het plafon en de sterrenhemel kan je weer combineren met de kleur van de stoelen of een interieur wrap.

Informatie Wrappen?

STERRENHEMEL | FIJT OVER ROLLS_ROYCE

De befaamde sterrenhemel bestaat uit 1.340 met de hand geplaatste sterren. De klant kiest een dag in het verleden en maakt de sterrenhemel van die avond na. Sinds 2018 kun je ook een vallende ster integreren in de hemel, deze beweegt over de voorste passagiers bij de Black Badge-modellen.

Met dezelfde gereedschappen en producten kunnen wij niet werken. Maar we beloven je wel met dezelfde passie tewerk te gaan. Dit voor een zo veel mogelijk vergelijkbare beleving.

Wat is nog meer mogelijk?

> BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN!

AFSPRAAK MAKEN