Sterrenhemel auto

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

STERRENHEMEL IN IEDERE AUTO

Next Move maakt een sterrenhemel mogelijk in iedere auto. De luxe features van een Rolls Royce beleven maar je auto is van een ander merk? Dan heeft Next Move een voordelige oplossing voor je. Rolls-Royce is het merk met de duurst geproduceerde optie’s. Alleen de sterrenhemel kost al een kleine honderdduizend euro. Om toch deze luxe (interieur) uitstraling te krijgen in je eigen auto hebben wij de Rolls Royce sterrenhemel nagebootst. Voor een gemiddelde prijs van nog geen 2.000 euro installeren wij een Rolls-Royce-waardige sterrenhemel in welke auto dan ook.

Wij maken sterrenhemels voor iedere toepassing. In je auto, kantoor of woonkamer. Wij maken het passend. Wij hebben de juiste eigenschappen en materialen bij elkaar gevonden om een hoogwaardige sterrenhemel te creëren. Duurzame materialen samen met ervaren vakmensen zorgen voor de beste kwaliteit. De opties van Rolls-Royce waren nog nooit zo dichtbij.

Onze sterrenhemels zijn puur handwerk. Elke ster word met de hand in de hemel verwerkt. Bij het plaatsen van de sterren wordt extra aandacht besteed aan het afwerken van de ster, wat er voor zorgt dat iedere ster uniek is. Wij maken het patroon en de style naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld je naam of initialen in het plafond? Geen probleem!

DIMBAAR

De licht sterkte van de sterren kan worden aangepast. Maak het jezelf comfortabel om voor jou de ideale lichtsterkte te creëren voor zowel overdag als s’avonds. Met de afstandsbediening maak je het plafond naar wens.

De sterren kunnen twinkelen. Dit maakt de sterrenhemel nog specialer! Met de afstandsbediening kan je in verschillende standen je plafon laten twinkelen. Afstandsbediening inbegrepen.

Sterrenhemel
Small

Voor de kleine auto's zoals Citroen C1 of Toyota Aygo
v.a. € 1200
  • 600 unieke sterren
  • Dimbaar & twinkelend instelbaar
  • Inclusief montage

Sterrenhemel
Medium

Middenklasse zoals Mercedes A-klasse, VW Golf, Audi A3, BMW 3.
v.a. € 2000
  • 1000 unieke sterren
  • Dimbaar & twinkelend instelbaar
  • Inclusief montage

Sterrenhemel
Large

Grote auto's zoals Mercedes G-klasse, BMW X5, Range Rover Sport.
v.a. € 2200
  • 1400 unieke sterren
  • Dimbaar & twinkelend instelbaar
  • Inclusief montage

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten