Target Blu Eye 2

Weet voor altijd waar de politie, ambulance en brandweer rijden.

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

Target Blu Eye 2 is een geavanceerd systeem voor verkeersveiligheid dat de meest moderne technologieën inzet om jou, als automobilist, alert te maken op de aanwezigheid van hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulances in je nabijheid. Dankzij dit vooruitstrevende apparaat krijg je tijdig signalen over de nabijheid van deze noodvoertuigen, zelfs voordat je ze kunt zien of horen. Op deze manier verhoogt Target Blu Eye 2 jouw alertheid op de weg en levert het een bijdrage aan een veiliger verkeersomgeving voor jou en medeweggebruikers.

Hulpdienstvoertuig waarschuwing

In vrijwel geheel Europa gebruiken hulpdiensten zoals ambulances, de brandweer en de politie een digitaal communicatiestelsel. In Nederland staat dit systeem bekend als C2000. Zodra de C2000-apparatuur van een hulpdienstvoertuig zich aanmeldt in het netwerk, zendt het elke paar seconden een synchronisatiesignaal uit. Dit signaal wordt opgevangen door Blu Eye, die het vervolgens omzet in zowel een akoestisch als visueel alarm op het informatiedisplay in je auto. De detectieafstand van Target Blu Eye voor een naderend hulpdienstvoertuig varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer.

Lasertrack upgrade

Veiligheid op de weg is wereldwijd een belangrijk onderwerp. Overheden gebruiken diverse methoden om de snelheid van voertuigen te controleren. Deze methoden omvatten trajectcontroles, (mobiele) radarsystemen, flitspalen en onopvallende videovoertuigen. De politie maakt ook steeds vaker gebruik van laserguns bij snelheidscontroles. Het is goed mogelijk dat u een politieagent langs de weg hebt gezien die een lasergun hanteert. Het kan zelfs zijn dat u zelf al eens bent aangehouden en een aanzienlijke boete hebt ontvangen als gevolg van zo’n snelheidscontrole. Deze controles dragen bij aan de verkeersveiligheid, maar kunnen soms onverwachte kosten met zich meebrengen voor automobilisten.
Lees meer over de LaserTrack optie >

Veelgestelde vragen

Target Blu Eye 2 is een exclusief en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten, zelfs wanneer deze voertuigen geen sirenes of zwaailichten gebruiken. Het kan gelijktijdig 3 verschillende soorten hulpverleningsvoertuigen detecteren.

Het gebruik van Target Blu Eye is legaal in Europa, omdat het systeem alleen waarschuwt voor de aanwezigheid van hulpdiensten.

De hulpdiensten gebruiken Tetra-radiosystemen. Telkens wanneer een radio in een hulpverleningsvoertuig wordt geactiveerd, verzendt deze regelmatig ultrakorte pulsen naar de antennemasten in het netwerk. Target Blu Eye detecteert deze pulsen en geeft een waarschuwingssignaal af.

Ja, dat kan, door middel van een laser track. De 2 systemen kunnen we verbinden en daardoor werken de systemen samen. 

Ja elke auto kunnen wij het systeem inbouwen. 

Dit kan op 2 manieren geregeld worden. Door middel van het LCD scherm of door led lampjes toe te voegen op een goede locatie van groen naar rood. 

Meer weten

Neem contact met ons op en wij kunnen je alle voordelen van Blu Eye 2 en LaserTrack vertellen.

Blu eye 2 offerte aanvraag

blu eye

Blu Eye 2 opties

Type display
Maak keuze uit een van de twee displays. Prijs inclusief montage en btw.
Antenne
De bumper antenne is standaard meegeleverd. Het beste bereik krijg je met een antenne op het dak van het voertuig. Is de auto voorzien van een sharkfin? Dan is het mogelijk om die te modificeren. Mocht deze niet aanwezig zijn kunnen we een aftermarket plaatsen.
LaserTrack Add on
Dekking
Dekking

Totaalprijs

Uw gegevens

NAAM
NAAM
Voornaam
Achternaam

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten