Wereldwijd Zorgeloos Jouw Auto Verplaatsen

Wij regelen het complete transportproces, van kopen tot importeren en van exporteren tot vervoeren. Of het nu over land, zee of door de lucht is, jouw auto komt veilig op de gewenste bestemming aan.

Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor schadeloosstelling of het inschrijven van voertuigen op uw naam. Voor export buiten de EU zorgen wij uiteraard voor alle benodigde documenten.

Het behoud van de schoonheid van uw voertuig is van groot belang. Next Move biedt diverse transportopties over land en bezorgt uw auto bij u thuis. Aangezien elke auto uniek is, verzorgen wij op maat gemaakt vervoer. Op verzoek kan het transport plaatsvinden in een gesloten autotransporter.

Natuurlijk kunnen wij ook het transport over zee voor u organiseren. Uw auto wordt veilig verzonden in een container om het risico op transportschade te minimaliseren en blootstelling aan weersomstandigheden uit te sluiten. Een team van specialisten staat garant voor de wereldwijde levering van uw Signature Car.

Luchtvracht is de ideale manier om uw auto snel en veilig op de gewenste bestemming te krijgen. Wij regelen het hele proces van deur tot deur. De auto wordt op een bijzondere manier verpakt, ook hier is maatwerk onze standaard.