Veiligheidssysteem

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Vragen? Bel ons

078 203 4046

Het nieuwste generatie veiligheidssysteem voor automobilisten, de Blu Eye 2, borduurt voort op de succesvolle eerste versie. Net als zijn voorganger waarschuwt dit geavanceerde systeem bestuurders voor naderende hulpdiensten, of ze nu zwaailichten en sirenes gebruiken of niet. Echter, de Blu Eye 2 gaat een stap verder met verbeterde functionaliteiten en nog betere prestaties, zodat bestuurders nog effectiever geïnformeerd en gewaarschuwd worden.

WEES ALERT OP HULPDIENSTEN

Target Blu Eye 2 is een state-of-the-art verkeersveiligheidssysteem dat de nieuwste technologieën benut om bestuurders vroegtijdig te waarschuwen voor naderende hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance. Dit vooruitstrevende systeem zorgt ervoor dat je als bestuurder tijdige meldingen krijgt over de aanwezigheid van hulpvoertuigen, zelfs voordat je ze ziet of hoort. Door deze vroege waarschuwingen helpt Target Blu Eye 2 om je bewustzijn op de weg te verhogen en draagt het significant bij aan een veiliger rijgedrag, wat ten goede komt aan zowel jouw veiligheid als die van andere weggebruikers.

C2000 COMMUNICATIE

In vrijwel geheel Europa maken hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie gebruik van een digitaal communicatiesysteem. In Nederland staat dit bekend als C2000. Dit systeem stuurt, wanneer een hulpdienstvoertuig is aangemeld op het netwerk, elke paar seconden een synchronisatiesignaal uit. Dit signaal wordt opgevangen door het Blu Eye-systeem en omgezet in zowel akoestische als visuele waarschuwingen op het informatiedisplay in uw auto. De detectieafstand van Target Blu Eye voor het signaleren van een hulpdienst varieert van enkele honderden meters tot ongeveer een kilometer.

MEER WETEN?

Neem contact met ons op en wij kunnen je alle voordelen van Blu eye 2 vertellen.

Wat onze klanten zeggen

100 +
Projecten voltooid
1 +
Jaar ervaring
0 %
BOVAG garantie
9

Cijfer klanten